Aktiv familj sökes till en jättefin liten kille som strax är leveransklar

22/3 kom Colas underbara valpar. 3 tikar och 2 hanar.

Rubrik

Det här är en paragraf. Klicka här för att lägga till din egen text och redigera paragrafen. Det här är rätt ställe att skriva lite mera om dig själv och introducera webbsidan för dina besökare.

Nu har Elvas och Viggos valpar kommit

5 tikar 2 hanar.

Elva tävlas i Kl 3 agility och är ett enormt krutpaket, är väldigt social och trevlig och älskar att träna. Pappa Viggo är social, trevlig, älskar att spåra och har massor av energi. 

Letar du en hund att träna och tävla med så är du Välkommen att höra av dig. Jag letar också fodervärd till någon av valparna. Så har du ett aktivt hem och inte bor allt för långt bort och kan tänka dig att vara fodervärd till antingen en tik eller hane så hör av dig så kan vi prata vidare

 

Skogsliljans Cola är parad med La sirenitas just joey (Son) och förhoppningsvis blir det valpar runt 25/3. Cola tävlar agility klass 3 och har deltagit på SM. Hon tävlar också Bruks, rally och NW.

Son tävlar i Bruks, lydnad,, rally, viltspår, NW mm

Båda är sociala, mjuka och har väldigt mycket will to please

jag hoppas på valpar som passar för alla typer av hundsport

Skogsliljans Elva är parad med Banobahias Baghera 

 

Då Perron är en arbetande hund och en ambition med min avel är att behålla och främja dessa egenskaper säljes valparna i första hand till köpare som har ambition att jobba och träna aktivt med hunden och gärna ev tävla i någon form. 

Jag säljer enbart till valpköpare som inser vikten av att vi både höftröntgar och gör mentaltest på alla individer. Säljer ej heller till er som tänker att kastrering är något man gör på en frisk hund.

Är du intresserad av valp. Skriv och berätta om er själva, vad ni tänkt använda hunden till, hur eran plan ser ut. Om tik eller hane spelar någon roll osv. Ju mer vi vet om varandra desto större chans att det blir ett lyckat samarbete.