Rubrik

Jag heter Birgitta Lidberg och bor med min man Donald och våra 5 barn i Borås. Till vardags arbetar jag som verksamhetsutvecklare samt  som Medicinsk massageterapeut och Donald jobbar på arkitektkontor.

Hemma har vi 3 tikar. Loca, Puma och Cola. Loca hämtade vi i Norge för 5 år sedan. Denna goa härliga hund som funkar i alla sammanhang fick oss snabbt att önska oss en till. Ett år senare hämtade vi vår Puma. Ett energiskt yrväder som vill dela alla våra aktiviteter oavsett vad vi eller barnen gör. Allt är lika roligt. Sist har Cola kommit till familjen. Hon är valp från vår C-kull. En liten tik som vi hoppas ska väldigt duktig på agility.

Vi tycker om att träna och tävla och aktivera oss med våra hundar. 

Hundarna tränas i Lydnad, Agility, spår, kantarellsök och vattenaktiviteter.

Tidigare tävlade jag under många år i dressyr med mina hästar och vi hade även 2 stycken dvärgschnauzer som vi haft 2 kullar på. Numera är det våra 3 Perrotjejer som tar all tid och får vara tränings och tävlingskompisar.

Jag har gått SKK's uppfödarutbildning och SKKs utbildning i Hundens beteende. 

 

Vår önskan är att avla fram hundar med stor vilja och förmåga att arbeta och med stort fokus på mentalitet och  hälsa. Att hitta dom rätta hemmen där valparna kan få utvecklas och bli älskade familjmedlemmar. 

Är du intresserad av att köpa en valp eller blir fodervärd till kommande valpar är du välkommen att höra av dig.

 

Birgittalidberg@hotmail.com  / 0703970620

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Med vänlig hälsning

birgitta lidberg