18. maj, 2016

Loca är dräktig

4,5 vecka kvar tills Locas valpar kommer. Hon är redan rejält rund om magen så vi hoppas på ett helt gäng. Längtar redan. Tror så fantastiskt mycket på den här kombinationen. Nu får vi bara hoppas att allt går bra. 

Förra helgen var vi iväg med husvagnen i Lidköping. Lille Bruno fick följa med oss. Hans familj från Vilhelmina kom ner till Lidköping efter ett par dagar och hämtade honom. Det blev riktigt tomt. När det blir en valp kvar i några dagar så blir den lite speciell. Han är så cool och trygg och nyfiken. Lappland har blivit en härlig personlighet rikare. Annars vandrade vi på Kinnekulle och runt Läckö. Fikade och åt i spikens fikseläge i underbart väder. Lidköping och dess omgivningar  kan verkligen rekomenderas för ett besök. 

Puma har varit på agilitybanan och börjat träna. Hon var så lycklig. Hon är anmäld till Hulahoppet i Jui och innan dess hoppas jag att det blir ytterligare ett par tävlingar. Nu kör vi så det ryker.

Det kommer många härliga rapporter från valpköparna från B-kullen. Det är så roligt att allt verkar gå bra och valparna har funnit sig tillrätta. Jag ser fram emot många bilder och uppdateringar.