5. sep, 2016

Sommaren går mot sitt slut

Sommaren går mot sitt slut och det är lite vemodigt. Jag tycker hösten och mörkret är jobbigt. Nu är det snart 4 veckor sedan valparna flyttade och jag får många fina rapporter från nya och gamla valpköpare. Det är så roligt att höra från dem. Och ännu roligare att alla verkar nöjda och att det går så bra. Många är så aktiva med sina hundar också och det gjädjer mig enormt och gör mig så stolt.  

Bara vår lilla Cola är kvar. En sådan underbar valp. Har nog aldrig haft en valp som varit så enkel att ha. Jag är så glad att vi behöll henne. Nu är det full fart med träning av olika slag. Och mycket skojj i skogen och vattnet. Hon är en riktig vattenhund som redan 10 veckor gammal badar och simmar helt obehindrat. 

Loca har gjort comeback efter sin mammaledighet. Det blev en flygande start med den sista efterlängtade pinnen i AG2.

Puma bor nu hos Isabel, stora dottern. Där får hon massor av sällskap, motion och egentid. Men jag och Puma har också börjat agiltykurs igen. Det går jättebra på träning. Sedan har vi tävlat också. Det går mindra bra. Tjuvstart är Pumas andra namn..... alltid övertaggad. Vet inte vad jag ska göra för att få Puma att gå på en lägre växel. Fullt ös medvetslös är hennes normaltempo....