5. nov, 2016

C-kullen börjar visa upp sig

Efter en härlig vecka på Kanarieöarna där man tankat energi och värme så har vi kommit hem och börjat träna hund igen.

Vår lilla Cola som är så härlig har varit på sin första utställning. Hon fick jättefin kritik och HP i Västra frölunda förra helgen. Hon tyckte det var toppen att vara på utställning. Trots att det var trångt och stökigt och mycket hundar. Att springa i ringen gjorde hon som om hon aldrig gjort annat. Trots att matte inte tagit med henne på någon ringträning. Sedan åkte pälsen av och fram kom en liten kopia av sin pappa. En helt underbar liten unghund. Jag tycker det är så roligt att få klipppa av valppälsen och se vad som finns under.

Samma helg var lille Skogsliljans Chico (Rocky) på utställning. Han slog till med HP, BIR och BIG och BIS. Enligt matte var han så cool med hela tillställningen.

Enligt rapporteran från Malmö så gåt träningen frammåt och jättebra med lilla Cava och även från småland får jag rapporter om att lille Nicko (Carino) är helt fantastisk. Jätteroligt. 

Skogsliljans Alfons(Joker) har blivit RLN dvs fått tre godkända resultat i rallylydnad nybörjare. Sista rapporten jag fick idag så hade han fått 99 poäng av 100 möjliga. Nu går han vidare upp i klasserna. Han ska även ställas ut i stockholm den 3 december.

Loca har plockat några fler SM pinnar i lag. Det fattas 2 stycken för att det ska bli SM nästa år. Vi får se hur det går i Smålandsstenar om någon vecka. Loca har också tagit sin 5:e pinne i ag2 så att hon kunde få detta i stamtavlan. Nu är det bara klass 3 som gäller. Fina lilla Loca

Vi har letat vidare efter hane till våran Alva som står på tur att paras nästa gång. Eftersom jag har en jätteduktig agilityköpare som vill ha en valp och jag så gärna vill ha ut skogsliljans valpar på tävlingsbanan så har jag bestämt mig för att åka till Finland och göra parningen med en Ag champion. Vi har letat och funderat och tror att vi har hittat vad vi söker. Nu ska vi bara göra dom sista testerna och ögonlysa henne. Sedan är det bara att vänta. Alva ska göra BPH i Kungsbacka om en vecka också det ska bli roligt att se hur det går. Det är vår första uppfödning som gör BPH. Tack Åsa för det.