2. apr, 2017

Alva dräktig

I början på mars var det dags för den årliga utställningen i Malmö. VI hade tänkt att åka ner och möta våren, men denna helg så var vädret inte det bästa. Kallt, regningt och blåsigt. Vi åkte ner med vår fodertik Skogsliljans Blixtra(Nova). Väl på plats mött vi Annika med Skogsliljans Corona (Cava) och Annelie och Kenth med Skogsliljans Ace (Dante) och såklart många andra trevliga människor som var där för att ställa ut eller bara titta. Det gick jättebra för alla tre. Alla 3 fick excellent med CK och lilla blixtra blev 3e bästa tik ned fantastisk kritik. Hon är ju bara 1 år så det ska bli roligt att se vad det blir av henne lite längre fram Hon har ett härligt temperament. När vi kom hem klippte vi henne så får vi se om pälsen hinner växa ut till Perrospecialen igen kanske.

Lilla Cola fick inte vara med. Hennes päls är för kort och hon behöver växa till sig lite till. Vi koncentrerar oss på agilityträningen så länge. Vi har snart gått klart vår första kurs för Katarina Johansson. Vi är anmälda till en fortsättning för Katarina och en valpagility för Anna Käll som båda drar igång nu i April

Nu är vi ganska säkra på att Alva är dräktig. Alla tecken visar på det och magen har börjat växa. Det är 5 veckor kvar till dom små agilityvalparna kommer. Hoppas nu allt går bra. Vi längtar så.

Lilla Axa har tagit ännu fler pinnar i AG. Hon har nu 5 pinnar i hopp redan och kommer få sin första titel i stamtavlan. Lille Joker (Skogsliljans Alfons) har gjort BPH. En trygg och cool hane. Men det har han ju visat redan tidigare. Hoppas några fler valpköpare vill göra BPH. Det är roligt att se hur sin hund reagerar i dessa olika situationer.