Rubrik

Vi försöker berätta så mycket vi kan om de individer vi valt som förräldrar till våra valpar, och vi vill att du berättar så mycket som möjligt för oss om hur du har tänkt dig livet med din hund, vad ni har tänkt att göra tillsammans och vad du har för förväntningar på din valp. När valparna är ca 6-7 v bestämmer jag som uppfödare vilken av valparna som blir din. Detta för att försöka matcha valpar och och köpare så bra som möjligt.  Ju ärligare ni har varit utifrån vilka önskemål och planer ni som valpköpare har, desto bättre blir förhoppningsvis matchen av valp.

Jag vill helst inte sälja valp till någon som har tankar redan från början på att kastrera sin hund.

Vi vill att våra valpköpare ska ha tänkt igenom sitt beslut noga att skaffa hund.

Går på valpkurs och gärna fortsättningskurser.

Vi ser gärna att du som valpköpare har ambitionen att aktivt träna tillsammans med din hund i någon form. Har du också ambitionen att tävla så är det jätteroligt. 

Höft och armbågsröntga sin hund vid ca 1 års ålder (om möjligt gemensamt med syskonen)

Mentaltest vid ca 18 månader (om möjligt gemensamt med syskonkullen för att få så lika förutsättningar som möjligt.)

Gärna ställa ut hunden på någon utställning, detta är också en bra träning för dig och hunden. Både hantering och socialt.

Självklart vill vi ha kontakt med våra valpköpare för att följa hundens utveckling.

Vi har en sida på Facebook där valpköpare kan ha kontakt med varandra, dela sina vardagliga händelser och foton. Dela med sig av träningstips osv.  

Valparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder och då är dom:

* Vaccinerade

* Id märkt med chipp

* Dolda fel försäkrad  3 år i IF

* Avmaskade flera ggr

* Veterinärbesiktad med intyg ej äldre än 1 vecka

* SKK registrerad

Levereras med köpeavtal, ägaranmälningsblankett, stamtavla, vaccination och avmasknings schema, mat som räcker till första veckorna.

1 års medlemskap i Svenska Perroklubben.

Vi lägger mycket tid på våra valpar för att starten hos dig som valpköpare ska fungera så bra som möjligt.Skulle det ändå uppstå problem eller inte bli riktigt som man tänkt sig så försöker vi gärna hjälpa till så långt vi kan.

Kommentarer

Victoria Gradin

31.07.2021 14:56

Hej.
Jag heter Victoria 47 år och min son är 7 år. Vi älskar djur och natur, tar dagliga promenader och rör på oss. Jag har lääänge drömt om att skaffa hund och börja med agility! Vi bor i Varberg.

Annika Göransson

29.05.2021 14:29

Hej!
Vi vill gärna ha en valp i vår familj och hoppas ni hör av er om det finns en möjlighet. Jag har haft Perro de agua espaniol förr och har tränat och tävlat i lydnad och sök. Vi hörs!/Annika

Lars Holmblad

03.02.2021 14:38

Hej! Jag är en pensionerad elitidrottsman, friidrott, och har länge tänkt skaffa en hund. Jag är bra på att träna, diciplin etc etc. Spansk eller portugisisk vattenhund har jag fått för mig.

Curt o Anne-Lie

21.01.2021 14:59

Hej
Vi skulle gärna vilja köpa en valp från dig, är ett aktivt par som har både tid och vilja att roa både hunden och oss själva samt stor erfarenhet av att ha hund.

Jessika Tjulander

04.01.2021 14:35

Hej, Vi är en aktiv familj som bor intill Delsjöskogen i Göteborg. Vi vill ägna mycket tid åt en framtida hund, jobbar hemifrån och har haft hund tidigare. Hur ser möjligheten ut att tinnga valp?

Marie

25.12.2020 10:54

Hej
Vi undrar om ni har någon plan för valpar 2021?
Vi är nyfikna på Spansk vattenhund.Vi har haft hund hela livet och tar med hunden på alla våra aktiviteter
Med vänlig hälsning, Marie

Emma Höglund

01.12.2020 10:16

Hej, nu är vi redo för att bli hundägare. Vi är uppvuxna med hund och är nu redo för en egen. Vi är en familj med två vuxna och tre barn, aktiv fritid men mycket skog och natur. Mvh Emma

Brian

24.11.2020 16:04

Hej! Vi är intresserade av att köpa en Spansk vattenhund. Vi bor i Sthlm's skärgård och har tillgång till vatten och skog utanför dörren, vi har även tidigare hund erfarenhet.Mvh Lisa o Brian

Berit Andersson

03.02.2019 12:11

Hej! Vi är intresserade av att köpa en spansk vattenhund. Går i pension 2019 och kommer att ha obegränsat med tid för en valp. Har ni någon kull planerad? Vänliga hälsningar Berit

Lisbeth Lorentzon

14.04.2018 20:05

Hej! Har ni valpkullar planerad?

Lars Johansson

11.04.2018 18:07

Hej, har ni någon valpkull planerad inom närmaste månaderna?

Charlotta Milde

02.12.2016 21:59

Hej !
Vi är en familj med två tonårsbarn och en stor extrafamilj omkring oss. Vi vill gärna köpa hund. Tror att det kan bli härligt tillskott gällande välbefinnande för oss alla, på olika sätt.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan